Werken bij De Keukenman

De Keukenman is een onderdeel van een groot familiebedrijf met een cultuur van hard werken in een open, informele en gezellige sfeer. Onze medewerkers kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn echte teamplayers. Bij De Keukenman werken gedreven mensen die iedere dag de kwaliteit èn service van onze organisatie waarborgen.

Foto HOME Werken is de Keukenman

De filosofie van De Keukenman is dat je geen jarenlange ervaring hoeft te hebben in het werk dat je gaat doen. Enthousiasme, passie en drive zijn de belangrijkste eigenschappen die je moet bezitten om succesvol te worden. Er is er veel geregeld op deskundige trainers en professionele trainingsfaciliteiten. Bij De Keukenman heb je zelf je succes in handen en krijg je alle ruimte, vrijheid en begeleiding om jezelf te ontwikkelen.

Als jij het beste uit jezelf haalt, verdient dat extra stimulans. Dat doen we door je persoonlijke aandacht te geven en je te belonen voor je inzet, met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een salaris dat is afgestemd op jouw inspanningen. Maar we doen nog meer. De Keukenman biedt aantrekkelijke personeelskortingen op producten vanuit onze organisatie en extra motivatie door middel van afdelingsuitjes. Ook hebben we aantrekkelijke extra’s zoals interne kinderopvang, een gezellig inpandig café en een eigen fitnesscentrum op ons hoofdkantoor in Waalwijk.

Kijk op www.werkenbijdmg.eu of klik hier om al onze vacatures te bekijken

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.