Onze Montage

Van Blokkendoos naar droomkeuken

Werken bij de montageafdeling van De Keukenman is als het leggen van een puzzel van 1000 stukjes. Wij maken van niets, iets! En dat doen we met 1 gezamenlijk doel: het realiseren van de ultieme droomkeuken van onze klanten. Want bij ons staat het belang van de klant altijd voorop!

Of je nu in de binnen- of buitendienst werkzaam bent; er valt veel eer uit je werk te behalen. Want zeg nou zelf, wat is er mooier dan van een stapel kartonnen dozen die ene ultieme droomkeuken te creëren! Want ook al zijn de tekeningen nog zo mooi, een keuken wordt pas echt een keuken als onze keukenmonteurs zijn langs geweest. En

mocht er onverhoopt toch nog iets mankeren aan een keuken, dan hebben we altijd nog gespecialiseerde servicemonteurs in dienst!

Foto montageBij ons gaat het niet om kwantiteit, maar om kwaliteit. En om die kwaliteit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen, worden al onze monteurs door ons zelf opgeleid. Dit gebeurt zowel op communicatief als op technisch vlak. Maar ook ‘binnen’ zijn er onlangs stappen gemaakt om de samenwerking tussen servicemontage en keukenmontage nog verder te optimaliseren. Zo zijn beide
afdelingen sinds kort in dezelfde ruimte gehuisvest, waardoor de lijntjes bijna letterlijk korter zijn geworden. Door deze verbeterde samenwerking kunnen we sneller schakelen en zijn we weer een belangrijke stap dichter bij ons ultieme doel: een tevreden klant! Want hoe je het ook wendt of keert, de klant is en blijft nu eenmaal koning!

“Wil jij graag aan de slag op de afdeling montage bij De Keukenman? Neem dan een kijkje op onze WerkenbijDMG website naar de openstaande montage vacatures en solliciteer direct!”

Lees meer | Artikelen