Eigen Orderverwerking

Wie ben je?
Mijn naam is Martin van Beilen, ik ben 36 jaar en kom uit Hoogvliet Rotterdam.

Wat doe je bij DMG?
Ik ben teamleider bij de Orderverwerking Keukens.

Foto Martin-van-Beilen

Wat maakt je werk leuk?
Het is heel afwisselend. Elke keuken is anders, door verder te denken, je te verplaatsen in de wensen van de klant, zorg je er voor dat je een goed product levert.
We behandelen elke keukens alsof het je eigen keuken is, dat zorgt er voor dat je absoluut voor het beste resultaat gaat.
Bovendien is iedere dag anders, er is nooit sleur.

Waarom werk je juist bij DMG?
Bij elkaar werk ik al 10 jaar bij DMG, maar ik ben wel twee jaar bij een ander bedrijf werkzaam geweest. Op dat moment dacht ik dat er bij dat bedrijf betere kansen lagen.
Dat bleek anders te zijn, ik ging de keukens missen, ik miste het bedrijf, het familie gevoel, dus ik ben weer terug gekomen. Ondanks de extra reistijd die ik heb, is DMG echt de betere werkgever voor mij.
Vervolgens heb ik ook nog de mogelijkheid gehad om door te groeien. DMG is een leuk bedrijf, waar hard werken ook leuk is.

Heb je een leuk verhaal over iets dat je hebt meegemaakt op je werk?
We maken het wel eens vaker mee, maar een tevreden klant die naar de winkel komt met een taart en de verkoper die dan zegt: “die komt naar jullie toe”. Dat is de ultieme voldoening in je werk.

  • Orderverwerking: Wil jij graag aan de slag op de afdeling orderverwerking bij De Keukenman? Neem dan een kijkje op onze WerkenbijDMG website naar de openstaande orderverwerking vacatures en solliciteer direct!
Lees meer | Artikelen