Onze Logistiek

Op onze logistiek afdelingen werken enthousiaste medewerkers.

Zij verzorgen het traject vanaf levering van de artikelen in ons magazijn tot aan het leveren van de keuken bij de klant. Wij werken met eigen personeel. Deze medewerkers kunnen via ons verschillende opleidingen volgen, zoals code 95 en opleiding tot heftruckchauffeur. Ze kunnen zelfs een MBO diploma via ons halen.

Foto logistiek

Naast de ontwikkeling van onze medewerkers staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog bij ons in het vaandel. Dit zie je terug in het inzetten van een LZV (Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie), het behalen van de Lean and Green Award en de gezondheidsbus.

Ook zijn wij druk bezig met het promoten van de logistieke sector in Waalwijk en omstreken. Onder andere door het oprichten van het Logistieke Opleidingscentrum Waalwijk en het organiseren van de Logistieke Dag in Waalwijk.

Daarnaast werken wij nauw samen met het Dr. Mollercollege. VMBO leerlingen van deze school komen wekelijks een paar uren meedraaien in het magazijn. Het doel hiervan is de leerlingen bekend maken met logistiek. Wij leveren aan de leerlingen, die deze richting kiezen, ook een baangarantie.

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.